Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige spændende slags legetøj til gode priser, og der er bl.a. kongespil og den klassiske Dantoy scooter i sortimentet.

Dantoy scooter i fedt design

Legebyen.dk sælger legetøj til gode priser fra forskellige danske og udenlandske producenter og du kan finde mange forskellige super sjove slags legetøj til børn i alle aldersgrupper og med forskellige personligheder og interesser. Der er bl.a. de klassiske røde, gule og blå Dantoy scootere, som vel har lært de fleste danske børn noget om fart og om at holde balancen. En Dantoy scooter er fast inventar i stort set alle vuggestuer og børnehaver og de er jo enormt sjove at køre på for børnene, som elsker fart og hurtig leg. En Dantoy scooter er en glimrende gave til et barn fra 2.5 år og op, for der er mange timers sjov på sådan en scooter, og du kan være helt sikker på, at det er legetøj i bedste kvalitet. Sådan en holder i årtier og kan gå i arv til de mindre søskende, samt fætre og kusiner. Der er desuden 365 dages udvidet returret på købet.

Sjov og underholdende kongespil

Legebyen.dk sælger mange forskellige spil til både inde- og udendørs brug. Der er bl.a. det populære kongespil eller vikingespil, som er et gammelt socialt spil, som blev spillet i vikingetiden i Danmark, og hvis regler og metoder man har genopdaget. Spillet skal spilles i haven, i en park eller på ethvert andet stykke fladt græs, og man spiller to hold imod hinanden. I kongespil gælder det om at vælte hinandens konge, som er repræsenteret af et stykke træ med en krone på. Denne vælter man ved at kaste et andet stykke træ med underhåndskast på den, men man skal vælte den på det helt rigtige tidspunkt. Der er også andre træklodser, der først skal væltes og i det hele taget skal man lige tænke sig om, snakked med sit hold og kaste præcist, så man ikke kommer til at vælte en brik på det forkerte tidspunkt. Der er mange gode timers leg indbygget i det sjove kongespil, og alle kan være med. Det kan sendes, men der er også mulighed for afhentning i butikken i Viborg.