Navnesutten er klar til at levere sutter, der kombinerer fremragende kvalitet og gode design, fra velkendte mærker som MAM sutter, BIBS sutter og Avent sutter. Alle tre er nogen af de førende producenter af sutter i verden, og vil helt sikkert også kunne levere en type sut, som du med ro i sindet kan give til dit barn. Læs mere om butikken og om deres udvalg inden for bl.a. silikone sutter i artiklen herunder.

MAM sut med navn – bedste kvalitet

Med en MAM sut med navn får man på én og samme tid både et brugbart produkt og en hyggelig gaveide. En MAM sut med navn har nemlig både de almindelige fordele ved en sut, der kan skabe ro i huset, hvis barnet er lidt utilfreds, og så er de samtidig vældig hyggelige at give som gave til babyshower, barnedåb eller fødselsdag i de helt tidlige år. Hos www.navnesutten.dk har de et stort udvalg af silikone sutter fra MAM. En MAM sut med navn er udviklet i tæt samarbejde med tandlæger og medicinaleksperter og er generelt noget af det absolut bedste, man finder på markedet for sutter, og én af de standarder som andre mærker som regel, bliver holdt op i mod. En MAM sut med navn fås i mange fine design, og man kan derfor roligt også regne med at finde ét i kataloget, der passer ekstra godt til ens barn.

Avent sutter fås med symmetrisk suttedel

Avent sutter er helt som MAM sutter med navn alletiders valg, når man skal købe nye sutter til sit barn. Avent sutter er inspireret af naturen og er designet således, at de har en symmetrisk og flad suttedel. Avent sutter fås til aldersgrupperne 0-6 måneder samt til 6+ måneder. Husk i øvrigt, at når du køber enten Avent sutter eller MAM sut med navn hos Navnesutten, kan du glæde dig til gode kundefordele som 1-2 dages levering, gratis fragt over 300 kroner og en venlig kundeservice, der sidder klar til at hjælpe, hvis det bliver aktuelt.