Hos Mini-Skolen.dk er der god hjælp at hente for dig med et barn, der har vanskeligheder med et fag i skolen. Her tilbyder de både læsekursus, specialundervisning og mere, der kan gøre det en smule lettere for børn i skolen. Læs mere herunder eller besøg www.mini-skolen.dk og se, hvad de kan tilbyde dig.

Læsekursus – Dit barn har mulighed for at indhente klassen i ferierne

Klikker du dig ind forbi hjemmesiden, kommer du ind til en verden, hvor passionen for at kunne hjælpe børn og unge i skolen, er i fokus. Herinde sætter de pris på at kunne gøre en forskel for børn, der har faglige udfordringer i skolen. Blandt andet tilbyder Mini-Skolen.dk læsekursus i Egå og Aarhus, der er for både børn og unge. Her er der både gode muligheder, hvis man har et barn, der netop er begyndt at læse eller et barn, der har svært ved det. Kurset giver både god mulighed for at lære at læse og skrive, så dit barn kan få det helt rette skub. Et læsekursus er det helt rette valg for dig, der ønsker at gøre det lettere for dit barn, at følge med i skolen. Hjælp dit barn fremad med et læsekursus hos www.mini-skolen.dk.

Specialundervisning i Aarhus

Når du klikker dig ind forbi hjemmesiden, vil du hurtigt indse, at der er god hjælp at hente hos Mini-Skolen.dk. Her tilbydes god undervisning og kurser til børn, der har brug for et lille skub i et fag. Har du for eksempel et barn med særlige vanskeligheder, der har brug for lidt ekstra hjælp i skolen, kan du med fordel tage et kig under specialundervisning hos Mini-Skolen.dk. Her er det nemlig vigtigt at give den helt rette støtte til dit barn, så de faglige udfordringer kan indhentes hurtigst muligt. Specialundervisning herfra starter ud med en samtale, hvor der både tilbydes læse- og/eller matematiktest, så I sammen kan finde frem til, hvad der passer bedst for dit barn. Få mere information på www.mini-skolen.dk.