Se det store sortiment af antennekabler hos Av-Cables.dk, som tilbyder elektronisk tilbehør, artikler og ledninger til stærke priser. Prøv også at se udvalget af Bluetooth højtalere på www.av-cables.dk. Så kan du tage musikken med på farten. Der tilbydes prismatch på alle varer!

Køb nyt antennekabel online hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk forhandler alle typer stik og ledninger. Køb dit nye antennekabel online, og vælg imellem vinklede og YouSee typer. Køb også et F-stik til Coax eller Han/han antennekabel online, eller vælg imellem antennestik, antennefordelere og LTE filtre. Et klart antennesignal er et must, og hos Av-Cables.dk kan du spare på de rigtige typer kabler til dit setup. Klik dig frem til det rette antennekabel, og nyd af prismatch, som tilbydes for hele webshoppen. Derfor bliver det ikke billigere end hos Av-Cables.dk, som også er en anbefalelsesværdig forhandler pga. deres lynhurtige dag til dag levering. Overkategorien med antennekabler gør det let og hurtigt at navigere gennem de mange typer stik, convertere og tilbehør i denne kategori. Læs mere på www.av-cables.dk, og spar seriøse mængder penge på dit køb.

Bluetooth højtalere fra Champion, Nedis m.m.

I en anden sektion på hjemmesiden, kan du købe ny Bluetooth højtaler. Køb fra Nedis, Av:Link, Champion, Denver og andre fabrikanter i branchen. Du kan tilkoble din MP3-afspiller, smartphone, tablet m.m. til en Bluetooth højtaler, hvis Bluetooth-teknologien understøttes. Med ét klik kan du lytte til favoritmusikken, uanset hvor henne i verdenen, du befinder dig. Hos Av-Cables.dk er det lidt billigere, og du kan typisk spare mellem 15-60 % på en Bluetooth højtaler eller anden elektronik og ledninger på hjemmesiden. Se selv udvalget på www.av-cables.dk, og find ud af, hvor mange du kan spare på højtalere med Bluetooth, diskotekshøjtalere, passive højtalere og andre typer.

Prøver du at finde det rette antennekabel, eller står du og mangler en let Bluetooth højtaler, som kan spille op til fest og glade dage? Shop hos Av-Cables.dk, der tilbyder billige elektronikartikler og stik fra kendte og kvalitetsfulde producenter.