Gode akustiklamper kan være med til at give et bedre lydmiljø. Det er en type af belysning, der er bedst at tænke ind i byggeprocessen så tidligt som muligt. Arkitekter, installatører, bygherrer og andre ansvarlige kan med fordel tage kontakt til Luminex A/S, der er specialist i disse samt spotlight lamper, pendler m.fl.

Akustiklamper bidrager en del til en positiv lydgennemstrømning i rummet

Vi ved alle, hvor stor betydning akustik har i et rum. På arbejdspladsen er lydens bevægelse altafgørende. En måde at kontrollere lydmiljøet er gennem akustiklamper. Luminex A/S er eksperter i at tilbyde akustiske lamper i høj kvalitet. De ved, hvordan disse skal placeres strategisk for at skabe den bedste effekt. Det giver mest mening at kontakte dem i de tidligere faser af planlægningen. Hvis belysning bliver tænkt ind i processen, kommer det også til at give mest mening i forhold til designet. Se referencer fra tidligere projekter på luminex.dk, og find inspiration. Disse referencer kan give dig et indtryk af mulighederne både inden for akustiklamper samt andre typer.

Flotte spotlight lamper med kraftigt, målrettet lys

Mange områder er bedst betjent med spotlight lamper. På luminex.dk fremvises de mange typer af spotlight lamper, som også kan implementeres i dit projekt. Med spotlights er man i stand til at skabe et flot og diskret lys, der er kraftigt og giver målrettet fokus. Er du installatør, arkitekt eller bygherrer og leder du efter en belysningsekspert? Hos Luminex A/S samarbejder de bredt med andre faggrupper med henblik på at opnå et tværfagligt resultat til et 13-tal. Se referencer, og tilmeld deres nyhedsbrev på luminex.dk. Den bedste løsning til jeres projekt kræver stor faglighed. Kompromiser vil altid medføre et kvalitetsdyk. Vælg i stedet for disse eksperter, og få et topprofessionelt resultat.

Luminex A/S arbejder med forskellige typer belysning for at skabe et bedre helhedsresultat til kunder. De arbejder med industrilamper, akustiklamper og LED strips. De tilbyder også LED projektører, gadelamper, pullerter m.m. i forskellige farvetemperaturer og fra adskillige leverandører – alt sammen i topkvalitet, der er skræddersyet dine behov.