Hos eBookReader.dk finder du Kindle ebook readers som fx Paperwhite 3 og Oasis. Du kan også købe de trendy Kobo e-bogslæsere som Aura og Clara HD.

Kindle Paperwhite 3 ebook reader – En sand klassiker

Amazon Kindle Paperwhite 3 ebook reader er en klassisk model, som der stadig er stor efterspørgsel på. Det hænger sammen med, man får en usædvanlig høj værdi – altså sammenhæng mellem pris og kvalitet. Køb 2015 modellen med 3G hos eBookReader.dk, der også sælger den nye Kindle Paperwhite 4 fra 2018 på webshoppen. Nyd den dramatiske krimi, eller læs lektierne på din ebook reader. Det er skønt at have adgang til tusindvis af bøger på et lille og let elektronisk apparat. Der kan downloades bøger over skyen med begge modeller. Hvorfor vælger man at købe en separat ebook reader, når man kan læse på en tablet? Det hænger i høj grad sammen med den komfortable belysning og E ink, som prøver at efterligne den behagelige følelse af at læse på papir. Det hænger også sammen med, at Kindle Paperwhite 3 og andre modeller normalt er billigere end almindelige tablets. Se alle specifikationerne på disse modeller online hos eBookReader.dk.

Kobo e-bogslæser – Køb den hos eBookReader.dk

Det er ikke kun Amazon, som har designet e-bogslæsere. Et andet mærke, der også har meldt sig ind i kampen, er Kobo, som har udviklet Clara HD, Aura, Aura H20 og mange andre modeller til forskellige målgrupper. Disse er spækket med høj teknologi, som sikrer den bedste læseoplevelse, uanset om man læser under togturen over Storebælt, eller man er i sommerhus. En af de primære grunde til at vælge en Kobo e-bogslæser er mærkets innovative ComfortLight, som sikrer en behagelig læsning selv efter længere tid. Kobo modellerne understøtter naturligvis også de fleste formater, som er relevante – EPUB, TXT, MOBI, PDF, JPEG og mange flere. Invester i din læselyst. Køb en Kobo e-bogslæser til en stærk pris online!

Bestil en Kobo eller Kindle e-bogslæser online hos eBookReader.dk, der bl.a. sælger modeller som Paperwhite 3 og Aura H2O.