Smart Home er kommet for at blive, og nye ting bliver lanceret år efter år. Det går stærkt for sig, og internettet er for alvor blevet en del af vores dagligdags ting. Man kalder også dette koncept Internet of Things, og det er hvad, du kan læse om i denne artikel.

Forskellig Smart Home elektronik

Mange familier har taget Smart Home elektronik til sig. Det er oftest en række vidt forskellige ting, der har det til fælles, at de kan styres med en app på smartphone. I dag kan man bl.a. købe Smart Home fotorammer og højtalere. Man finder bevægelses sensorer og selvfølgelig også app-styrede alarmer. Lamperne er især populære, da de gør det muligt at skabe en helt bestemt atmosfære i hjemmet. Det kan være ved at gøre lyset varmere/koldere, eller ved at ændre på farvesammensætningen. Smart Home belysning giver på alle måder en vis mængde kontrol og frihed. Det er rart at kunne sætte en hyggelig stemning, når kæresten kommer forbi, og en festlig stemning når alle venner kommer på besøg. Andre ting som varmeapparater, ventilatorer, vægte og vejrstationer kan også fås som Smart Home, og der er også et hav af andre ting, som ikke er nævnt her.

Smart Home dørklokker, stikkontakter, stikdåser osv. er ikke et særsyn i større butikker

Især inden for de store elektronikbutikker finder man ofte et stort udvalg af Smart Home produkter. Hvis du besøger en fysisk storbutik, så bemærk, at det ikke altid er sådan, at Smart Home produkterne er samlet. Du vil oftest skulle finde dem i de respektive afdelinger, som hvis det var de samme apparater uden WiFi forbindelse. Hvis man derimod besøger webshops, så vil det ikke være unormalt, at man finder deciderede Smart Home kategorier. Det gør det til en lettere sag at gennemskue markedet og finde inspiration. Fordi Smart Home lys, stikkontakter m.v. er på alle måder en fantastisk ting at få implementeret i hjemmet.