Du bydes velkommen hos eBookReader.dk til et fortryllende, kvalitetsstærkt udvalg til dem, der elsker at dykke ned i en spændende bog. Elsker du at læse om krige og hverdag i fantastiske verdener? Eller skal det helst være en skandinavisk krimi med et mord i en øde by? På hjemmesiden sælger de readers fra Kindle, PocketBook, Onyx og Kobo.

Kindle reader til en skarp pris hos eBookReader.dk

Den moderne Paperwhite 4 Kindle reader er et solidt valg til læsehesten, der ikke går på kompromis. Med denne får du adgang til det kæmpe univers med bøger, som Amazon står bag inkl. deres verdensberømte service. Med Kindle readers vil du hurtigt kunne finde og downloade spændende bøger på farten. Mærket er stadigvæk det mest populære i branchen, men ikke den eneste mulighed. Der er med tiden ankommet konkurrenter som Onyx, PocketBook og Kobo, der hver især byder på fordele. Hvad der er bedst, afhænger af den enkeltes behov. Den første Kindle kan fås i en 10. udgave hos eBookReader.dk. Der er selvfølgelig sket en del imellem 1. og 10. udgave, men den lave pris er velbevaret. Kindle Oasis forhandles ligeledes. Så uanset om du ønsker en Kindle Paperwhite 4 eller en anden model, eller du kigger efter oplader, skærmbeskyttelse etc., kan du med fordel handle hos eBookReader.dk.

Echo Dot med assistent er fremstillet af Amazon

Amazon har også gjort sig selv bemærket med andet tilbehør. Online hos eBookReader.dk forhandles Echo Dot. Denne trådløse højtaler kommer med Alexa. Hvis du ikke kender til Alexa, så kan det kort fortælles, at det er en omfattende personlig assistent, der fungerer med hjælp fra stemmestyring. Amazon Echo Dot kan både købes med ur eller uden ur. Amazon har også udgivet andre typer Echo’er, som en Echo Dot kan pares med. Det vil åbne op for nogle nye muligheder. Den har fået 4 mikrofoner indbygget fra forskellige vinkler, der er i stand til at opfange stemmer langt væk fra. Det gør, at Echo Dot fra Amazon altid kan høre, hvad du siger.