Dorch & Danola må næsten uden tvivl være ét af de bedste steder at købe værktøj online lige nu. Ikke nok med at man finder værktøj fra en række kendte og populære mærker som Bessey skruetvinger og en masse andet godt udstyr og maskiner til træ – nej, priserne er samtidig holdt på et ganske fint niveau, ikke mindst når det høje kvalitetsniveau tages i betragtning. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Bessey skruetvinger er lig suveræn kvalitet

Når der skal købes nye skruetvinger til værkstedet og til værktøjskassen, så er det langt fra noget tilfælde, at valget falder på Bessey skruetvinger, hvis man ved lidt om sagerne. Bessey skruetvinger er nemlig kvalitetsudstyr når det er bedst, både hvad angår holdbarhed og praktiske design, der er lette at arbejde med. Samtidig fås Bessey skruetvinger i utrolig mange forskellige design, så man kan som regel altid finde én der passer perfekt til den opgave som man står overfor. I hvert fald når man handler hos www.dorchdanola.dk, som altid har et bredt og velassorteret udvalg af Bessey skruetvinger på lager, og sikkert også dem som du skal bruge.

Alt i maskiner til træ

Det er ikke kun Bessey skruetvinger fra kataloget hos Dorch & Danola som er kendt for kvalitet. Der er også en masse andre gode mærker at finde hos dem, ikke mindst inden for maskiner til træ. Kataloget med maskiner til træ spænder ganske bredt, og tæller blandt andet cylinderpudser, båndsav, dekupørsav, trædrejebænk og mange andre maskiner. Alle maskiner til træ, du finder i kataloget hos den danske forhandler, holder som lovet et godt niveau af kvalitet, og så er priserne som regel lidt bedre end hos mange af konkurrenterne, hvilket jo altid er dejligt.