Besøg www.av-cables.dk, og klik igennem deres udvalg af optiske kabler og netværksstik. Du finder alt inden for kabelløsninger og el-artikler på deres hjemmeside, som tilbyder prisgaranti og har en 5/5 score på deres Trustpilot konto. Shop også LG fjernbetjeninger, iPhone kabler, loddekolber og Micro SD kort via den brugervenlige hjemmeside – gode priser på alt fra A til Z!

Optisk kabel – Høj kvalitet

Av-Cables.dk har det rette toslink optiske kabel, lige meget hvor mange meter du har brug for. Mangler du et toslink optisk kabel på 50 centimer, eller har du brug for hele 10 meter? Av-Cables.dk har inkluderet meget inden for optiske kabler, som f.eks. benyttes til tilslutning af DVD afspiller og Blu-ray afspiller til din surround receiver. De benyttes også til digital parabol tilslutning. Disse lyslederkabler giver en god lydkvalitet imellem apparater. Ægte Hi-Fi entusiaster er klar over, at alle led skal spille sammen. Det svageste led kommer til at trække ned. Derfor skal dit optiske kabel selvfølgelig være af en vis kvalitet. Til dem som også vil spare penge på kvalitet, så er Av-Cables.dk også det perfekte valg. Prisgaranti tilbydes på alle ledninger, el-artikler og tilbehør fra webshoppen af. Bestil nu, og modtag din ordre med posten i morgen – nemmere bliver det ikke!

Netværksstik – Stort udvalg af RJ45 løse stik hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk er en førende dansk elektronik-ekspert med et stort udvalg af netværksstik. Køb RJ45 stik billigt – ja, stykprisen på et modularstik er utrolig lav! Det gælder lige meget, om det er Cat 5e netværksstik eller RJ45 stik til Cat 7, som du leder efter. Når man har brug for mange stik til netværksbrug, så er det klart, stykprisen har alt at sige. Én krones besparelse kan over sigt løbe op. Billigst bliver det, når det du køber netværksstik hos Av-Cables.dk, som ovenikøbet tilbyder dag til dag levering samt en fremragende kundeservice.

Vælg imellem optiske kabler og netværksstik til gode priser med rigtig hurtig levering. Det er nemt at bestille på www.av-cables.dk, som med et smil på læben leverer til hele DK og med mange dages returret!