Internet of Things er for alvor ved at blive hverdag. Nu kan man styre mange ting i hjemmet vha. internet og app. En populær mulighed er en Smart Home kontakt, og disse kan du spare penge på hos Av-Cables.dk. Derinde kan du også bestille en gulvventilator billigt plus mange andre ting til hjem, fritid og arbejde.

Smart Home kontakt – Alt i intelligente strømafbrydere

Med en Smart Home kontakt åbner du op for muligheder. Det er en energibesparende løsning. Spar på elregningen uden at skulle bruge tid på at tænde og slukke for forskellige ting. Det er bl.a. også muligt at købe Smart Home kontakter med stemmestyring. Du finder også strømafbrydere til Wi-Fi kontrollerede lamper på www.av-cables.dk, som sælger fra Hama, Nedis og andre kendte mærker. Intelligente lyskontakter er et skridt ind i fremtiden. Vil du vide mere om Smart Home kontakter og om, hvilken du skal vælge? Av-Cables.dk tilbyder kundeservice i høj klasse og kan også vejlede vedr. intelligente strømafbrydere til ethvert ønske.

Billig gulvventilator til alle dine behov

Vil du gerne have det behageligt, selv når det er varmest? Av-Cables.dk har et udvalg af blæsere, du bør kigge på. Køb bl.a. en gulvventilator. Med en gulvventilator har man let ved at fordele blæsten til hele rummet. Du vil kunne finde mange typer af faner, også til bord. Eller hvad med airconditionanlæg? Luftkølere er også en produkttype, hvor de tilbyder prisgaranti. Få et mere behageligt indeklima med en gulvventilator eller blæser til bord. De smarte USB ventilatorer til at stille på bordet er i stor efterspørgsel. Den lidt større gulvventilator kan fordele blæst ud f.eks. i kontoret til store glæde for flere personer på samme tid.

Se mere på www.av-cables.dk, hvis du er interesseret i Smart Home kontakter eller andre intelligente løsninger i Internet of Things. Ønsker du en gulvventilator eller måske en gamer mus eller et par Apple AirPods? Ved at vælge denne shop, får du også dag til dag levering og billig fragt.