Private Jet Partner sørger for, at du kommer derhen, du vil, præcis når du vil. Uanset om du skal på byferie i Innsbruck eller på golfferie i Sydengland, har de en fleksibel og komfortabel løsning til dig.

Flyv komfortabelt i en privat jet

Hvis du vælger at flyve i privat jet til Innsbruck med Private Jet Partner, kan du være sikker på, at det ikke bliver mere behageligt og afstressende at rejse. Innsbruck er 800 år gammel og ligger i det sydvestlige Østrig. Den smukke by er hovedstad i delstaten Tyrol, så mange rejser om efteråret med privat jet til Innsbruck for at holde oktoberfest med øl og musik. Her er der mange fordele ved at rejse i privat jet, for op til flere dage med skummende fadøl, dans og for lidt søvn er en komfortabel, afstressende rejse til og fra byen værd at overveje. Med privat jet til Innsbruck slipper du for en stress i lufthavnen, og du kan rejse i rolige, luksuriøse omgivelser med fantastisk service. Og du vil ikke blive forstyrret af andres skrigende børn. Du kan også sidde i den private jet og færdiggøre arbejde, inden ferien begynder, og foretage fortrolige opkald. Eller du kan bare læne dig tilbage og nyde roen, skyerne uden for vinduet og din yndlingsdrink.

Privatfly åbner også nye muligheder for dine golfferier

Elsker du at spille golf? Og trænger du til at spille et andet sted end den sædvanlige lokale golfbane? Så kan du overveje en golfferie, hvor du både kan nyde din favoritsport, opleve smukke omgivelser i en anden kultur og flere dage i træk give dig helt hen til den koncentration, spillet kræver. Og en golfferie bliver endnu bedre, hvis rejsen derhen er komfortabel og effektiv. Det er den, hvis Private Jet Partner arrangerer en rejse i privatfly for dig. De har 8 års erfaring med flyrejser til privatpersoner og firmaer, som skal på forretningsrejse, jagttur, strand- eller golfferie. De ved præcis, hvad der skal til, for at en flyrejse er optimal i forhold til komfort og effektivitet. Hos dem er det aldrig et problem at medbringe alt det udstyr, som golf kræver, og du kan ovenikøbet uden problemer tage dit kæledyr med. Du kan kontakte dem på private-jet-partner.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan din golfferie kan starte og slutte med en luksuriøs rejse i et privatfly.