Ans Rejser er kendt for pakkerejser, og det gælder både i indland og udland. Tag med rejsebureauet til Cirkusrevyen 2019, eller vælg et flodkrydstogt i Holland og Belgien eller på Donau eller Seinen. Læs mere om deres rejsetilbud på ansrejser.dk.

Satire fra Danmarks bedste – Cirkusrevyen 2019

Hvert år byder Cirkusrevyen på politisk underholdning, og anno 2019 er naturligvis ikke en undtagelse. Du får en fuldendt oplevelse, hvis du besøger Cirkusrevyen 2019 med Ans Rejser. Her får du også set lidt af, hvad vores hovedstad ellers kan byde på. Denne pakkeferie til København indeholder også en kanalrundfart og en indbydende middag på Bakkens Perle. Der følger én overnatning med på et lækkert 4-stjernet hotel. Det lyder måske dyrt, men det er det på ingen måde, når man tager med Ans Rejser. Cirkusrevyen i år byder fx på politisk satire, hvor der behandles nogle af de nationale og internationale emner, som er relevante i dag, men på en let og sjov måde. Det er intelligent og dansk underholdning, som mange elsker at se år efter år. Gør lidt mere ud af turen end blot at købe en billet. Rejs med Ans Rejser til Cirkusrevyen anno 2019, og få en uforglemmelig tur til København.

En gylden mulighed for at rejse på et flodkrydstogt i Holland og Belgien hos Ans Rejser

Skal turen gå til Holland eller Belgien, men er du lidt på bar bund om, hvad der skal ske? Hvis du elsker forandring, men også at slappe af, er et flodkrydstogt en mulighed. Ans Rejser arrangerer et formidabelt flodkrydstogt til Belgien og Holland, hvor man kommer vidt omkring. Derfor kommer man forbi byer som Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen og Groningen. Dette flodkrydstogt til Belgien og Holland indeholder bl.a. en fornem gallamiddag, tur til Keukenhof blomsterpark og fuld forplejning på skibet. Tag på et uforglemmeligt flodkrydstogt til det flade område ved Holland og Belgien til en rimelig pris.

Ans Rejser tilbyder ture til Danmark inkl. Cirkusrevyen 2019, men du kan også tage på flodkrydstogt til Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland og andre steder. Læs mere om turene på ansrejser.dk.