Se det brede udvalg af Jotun og Hempel bådmaling hos Marinebutikken, der også fører en del i sejlertøj. Den entusiastiske sejler finder et himmelsk udvalg af bådudstyr og bådpleje på vejlemarineservice.dk, som også er en butik i Vejle. Der leveres til hele Danmark på blot 1-3 dage og med en lav fragtpris.

Jotun og Hempel bådmaling sælges på vejlemarineservice.dk

Når man kigger efter bådmaling, så er det vigtigt at vælge produkter fra de bedste brands. Derfor vælger mange danskere at købe Hempel og Jotun bådmaling. Man får lidt mere kvalitet for pengene, og man er sikret en lang holdbarhed. Det er oplagt at male lige inden, at din båd skal søsættes. Glæder du dig også til sejlersæsonen 2020? Nu er det for alvor ved at blive godt vejr, og det er tid til at tage ud på det åbne hav og nyde stilheden og eventyret derude. Danmark er et ægte sejlerland med en lang tradition og med vores hundredvis af øer og omfattende kyststrækning, så er dette ikke svært at forstå. Hvis du ligesom mange andre danskere nyder lystsejlads, og du kigger efter Jotun og Hempel bådmaling, eller andet inden for bådpleje, så klik ind på www.vejlemarineservice.dk i dag. Du finder flere typer bådmaling fra Hempel og Jotun, som du kan læse mere om online. Køb kvalitets bundmaling via få klik.

Lækkert sejlertøj fra mærket Gill

Marinebutikken fører et bredt udvalg af Gill sejlertøj. Med sejlertøj fra Gill, ja, så får man altid en god kvalitet, både når det gælder inshore og offshore beklædning. Det er essentielt at være godt klædt på til sejlturen, og det gælder især under barske forhold, som af og til kan herske på de danske have. Hvis du vil have sejlertøj, der matcher dit ambitionsniveau, så vælg Gill. Se de forskellige kollektioner af sejlertøj fra Gill ved at klikke ind på vejlemarineservice.dk.

Køb bådmaling fra Jotun og Hempel bundmaling hos Marinebutikken, der også forhandler Gill sejlertøj til gode priser.