Uanset hvilken form for garn, du leder efter, er www.kreativgarn.dk stedet, du finder det. Her er garn af enhver farvenuance, type og fra en lang række garnmærker. Find blandt de mange sortimenter alt fra lama garn, silkegarn, mohair garn og meget mere fra mærker, som Knitpro, Manos del Uruguay og mange andre skønne mærker. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for dine strikkeprojekter.

Manos del Uruguay garn

Her finder du et bredt udsnit af garn fra fairtrade mærket, Manos del Uruguay, hos KreativGarn.dk. Manos del Uruguay producerer fairtrade garn i en masse forskellige, skønne farver og typer. På KreativGarn.dks side med garn fra Manos del Uruguay finder du bl.a. uldgarn og merino garn i farver, som lilla, blå, grøn og mange andre. Så gå blot på udkig i dag og find de garnnøgler, der passer bedst til dit næste strikkeprojekt.

Blødt lama garn

Der findes et hav af garntyper hos KreativGarn.dk, og her på siden er det lama garn, du bliver præsenteret for. Lama garn er blødt og lækkert, og det er en smule tyndere og glattere end det uld, der kommer fra får. Du finder lama garn i en masse skønne farvenuancer, så du nemt kan finde den helt rigtige slags. Udover lama garn finder du dog også alpaca garn her på siden. Så tag et kig og bliv inspireret i dag.

KreativGarn.dk er stedet for dig, der elsker at strikke og at udforske hvad forskellige garntyper kan gøre for dit strikkeprojekt. Udforsk de mange sortimenter af alverdens former for garn i dag – her er stensikkert altid noget, du kan bruge, uanset hvad farve, type og fremstillingsmåde af garn, du leder efter.