I Padborg Park kan du få vind i håret. Deres store racerbane er de ideelle rammer for et firmaarrangement eller anden form for fejring, der skal bringe venner og kollegaer tættere på hinanden. Kør i Lotus Elise eller andre vilde sportsbiler, der med garanti sætter din adrenalin fri.

Kør i Lotus Elise og få en fantastisk aften

Hos Padborg Park kan du blive racerkører for en dag. Efter grunding introduktion til din valgte racerbil, får du mulighed for at prøve kræfter med for eksempel en Lotus Elise. Kør i Lotus Elise på den store motorsportsbane, der er 2.150 meter lang og 12 meter bred med fire højresving, frem venstresving og en chikane. Vælger du at køre i en Lotus Elise vælger du en af de sjoveste sportsvogne der findes! Sportsvognen er ultralet med en fircylindret rækkemotor, som gør at bilen virkelig kan komme op i fart. Med en køretur i en Lotus Elise kan I med 4 deltagere pr. bil få masser af køretid til alle, og en sjov aften med alle vennerne skiftevis bag rettet eller på bagsædet.

Bestil et sjovt og anderledes firmaarrengement

Padborg Park har i al sin levetid været et ideelt sted for arrangementer af enhver art. Skal du for eksempel planlægge et forestående firmaarrangement klarer Padborg Park nemt dette for dig. Alle kan være med til et firmaarrangement på den store motorsportsbane—også de kollegaer der ikke er født med benzin i blodet. Firmaarrangementer hos Padborg park kan nemlig sagtens tilpasse de enkelte grupper, og der lyttes mere end gerne til jeres specifikke ønsker og behov. De enestående oplevelser med fart og adrenalinsus I møder hos Padborg Park, er desuden den bedste form for teambuilding. Book Padborg Park til dit firmaarrangement allerede i dag, eller besøg padborgpark.dk og læs mere om de mange andre muligheder for motorsport du kan få lov til at prøve kræfter med på den store bane i Padborg.