Kender du oplevelsen af at sidde med en bærbar, der pludseligt skriger efter strøm? Måske havde du glemt din oplader eller måske er det bare helt umuligt at finde en stikkontakt. Hos Charging.dk forhandles alt inden for borde med indbygget opladning, mobile stikkontakter og powerbanks.

Find bord med opladning til messer eller arbejdspladser

Et bord med opladning er perfekt til arrangementer, kontorer eller offentlige steder, hvor mange mennesker — og derfor mange elektroniske enheder – samles. Arrangerer du for eksempel en messe, udlejes en mobil stander eller et bord med opladning, sådan at dine gæster kan dokumentere eventet, uden at skulle bekymre sig om strømforbrug. Et bærbart bord med opladning til messer fås desuden i modeller som du kan dekorere med specialprintede logoer, sådan at du samtidigt kan reklamere, for lige hvad du har lyst til. Er det til gengæld kontoret eller caféen der mangler opladerstationer, fås også et bord med opladning til netop dette.

Vælg mobil stikkontakt til områder uden strøm

Er du dog landet et sted uden nogle former for opladerstationer eller stikkontakter, er en mobil stikkontakt måske mere hen imod hvad du har brug for. Hos Charging.dk forhandles en mobil stikkontakt i flere smarte modeller, der alle i princippet fungerer som en større powerbank. Med en mobil stikkontakt får du op mod 230V og den fungerer derfor helt som en almindelig stikkontakt. Dvs. den kan oplade bærbare, telefoner eller andre strømtørstige elektroniske enheder. Det er altså en lille kraftstation der er tale om, når man shopper efter en mobil stikkontakt, og hos Charging.dk kommer de i ydelser på mellem 85 og 3000 Watt. Glem derfor alt om døde batterier og irriterende ledninger med en mobil stikkontakt fra Charging.dk. Besøg www.charging.dk, hvis du vil finde flere smarte opfindelser indenfor kategorierne opladning og strømforbrug.