Hos Edelmann Kontorservice tilbyder man professionel telefonpasning i højeste kvalitet, ligesom man også tilbyder lignende services som hjælp ved overflow af telefoner, receptionistservice, telefonservice med mere. Virksomheden har god erfaring inden for emnet, og behandler altid kunder med fortrolighed og et højt engagement. Vil du vide mere om mulighederne inden for telefonpasning, hjælp til håndtering af opkald ved overflow af telefonerne o. lign. så læs videre i artiklen herunder.

Professionel telefonpasning

Kniber det med at få besvaret alle indgående opkald i jeres virksomhed eller organisation? Så er der hjælp at hente. Virksomheder som www.edelmann-kontorservice.dk sidder nemlig klar til at hjælpe med at sørge for, at jeres kunder ikke ringer forgæves til jer, takket være professionel telefonpasning.

Når man hyrer Edelmann Kontorservice til at hjælpe med telefonpasning, sætter virksomheden sig altid grundigt ind i jeres virksomhed, for at have den nødvendige baggrundsviden som skal til, for bedst muligt at kunne repræsentere jer, når potentielle kunder eller samarbejdspartnere ringer til jer. Man sørger naturligvis også for at holde en 100 % professionel tone, og for generelt at repræsentere jer på bedste vis.

Overflow af telefoner

Udover telefonpasning, tilbyder Edelmann Kontorservice blandt andet også hjælp til håndtering af opkald ved spidsbelastning af telefonerne, også kaldt overflow af telefonerne. Der kan være mange grunde til, at man som virksomhed søger hjælp til håndtering af spidsbelastning / overflow af telefonerne. Det kan f.eks. være i forbindelse med større kampagner, katalogudsendelser eller lignende. Uanset hvad jeres grund er til at søge hjælp ved overflow af telefonerne, kan i trygt overlade opgaven til den danske telefonservice virksomhed, der går professionelt til værks, og helt sikkert vil være en god samarbejdspartner for jer, præcist som ved telefonpasning. Besøg eventuelt deres egen hjemmeside, hvis du gerne vil vide mere om telefonpasning og hjælp til håndtering af opkald ved overflow af telefonerne.