Hos Dan Egtved er de specialister i alt inden for staldinventar. Du kan købe alt, hvad du har brug for, hvis du opdrætter kvæg og dyr i stald eller på en bondegård. Du kan blandt andet gå på jagt i det brede sortiment, der byder på alt lige fra fangefolde til kvæg og fodertrug til heste. Dan Egtved tilbyder produkter af høj kvalitet, der holder i mange år og samtidig kan klare vind, vejr og fugt. Se det store udvalg inde på www.dan-egtved.dk.

Praktiske fangefolde til kvæg i galvaniseret stål

Det er vigtigt at have det rette udstyr og staldinventar, når man har med dyr at gøre. Både af sikkerhedsmæssige, lovgivningsmæssige og praktiske årsager. På www.dan-egtved .dk har de et stort udvalg af kvalitetssikret staldinventar til gode priser. Du finder blandt andet fangefolde til kvæg, som kan bruges til mange forskellige formål. Fangefoldene kommer i forskellige højder og længder, så du kan opsætte dem efter behov. Hos Dan Egtved kan du købe fangefolde til kvæg med kædelukning, så du let kan lukke af eller sikre passage for dit kvæg. Deres fangefolde til kvæg kommer i galvaniseret stål, der er et særdeles modstandsdygtigt materiale, som samtidig egner sig til formålet. Fangefolde til dyr er med til at sikre at dit kvæg har det godt og sikkert og at rovdyr udefra ikke slipper ind.

Fodertrug til heste i høj kvalitet

Mangler din hest et nyt fodertrug? Så har de inde på www.dan-egtved.dk en masse forskellige modeller i høj kvalitet til gode priser. Hos Dan Egtved kan du købe fodertrug til heste i rustfrit stål eller plast. Det er sågar muligt at købe et heste fodertrug i slidstærkt og UV-bestandigt plast. Inde på www.dan-egtved.dk tilbyder de fodertrug, der let kan monteres på væggen og på lodrette flader. Derudover har de også fodertrug til heste, der kan monteres på hjørner, så alt efter hvordan hestens boks er indrettet, vil du altid kunne finde et hestefodertrug, der passer i designet. Ved mange af deres fodertrug får du også en transportkrybbe med praktisk hank, der let kan justeres til diverse gitre, og som samtidig er nem at hænge op samt flytte op og ned.