Vidste du, hvor mange forskellige ting man kan bruge en almindelige cargo container til? Læs her om bl.a. byggepladsindretning med containere samt om en container til beboelse fra DC-Supply.

En container til beboelse, der får dig til at føle dig hjemme

DC-Supply har i mange år arbejdet med ISO containere og har ombygget dem til alverdens formål. De arbejder med private, det offentlige samt militæret og finder altid kreative løsninger med de smarte containere, som har mange fordele i forbindelse med byggeri, hvis det skal gå hurtigt og holde et sundt budget. Når man fx ombygger en container til beboelse, så kan flere containere stables for at skabe flere etager. Deres modulære form gør tilbygning hurtigt og effektivt. Der kan skæres hul i vægge og loft for trapper, vinduer og døre og metalvæggene kan isoleres enten udefra eller indefra. En container til beboelse kan både bruges til permanent og midlertidig beboelse. Der findes mange forskellige fordele og de kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dine behov, hvis du fx søger en container til beboelse permanent eller midlertidigt. De har bl.a. bygget beboelse til herberg, genhusning, rækkehuse og meget mere med ISO containere.

Se også mulighederne for byggepladsindretning med containere

DC-Supply kan også klare byggepladsindretning med containere. Om det gælder skurvogne til ophold, beboelse, toiletter, førstehjælp eller kontorer, så har de en løsning, der virker. Det smarte ved containere er, at de let kan fragtes, stilles op og tilsluttes fx vand og el, og det betyder, at man har en løsning, der er funktionel og klar efter få dages arbejde. Når der skal bygges store projekter, så skal der bruges skurvogne til arbejderne, som skal have opholdsrum, toiletter, kantine etc. Det kan alt sammen klares med containere. Til byggepladsindretning med containere findes der præfabrikerede moduler, men ønsker du specialløsninger, så har de også en løsning til dig. Læs mere på deres side www.dc-supply.dk, hvor du kan se eksempler på tidligere projekter, de har arbejdet på for bl.a. private og offentlige kunder i byggebranchen. Her kan de se flere gode eksempler på effektiv og prisstærk byggepladsindretning med containere.