Hos Dyrlægens Gård er der altid garanti for en god deal, når man f.eks. skal købe Virbac hundefoder og kattefoder. Der er desuden også en masse andre gode produkter at vælge imellem, blandt andet det velkendte Kalm præparat, som har en naturligt beroligende effekt på både hunde og katte, og derfor egner sig perfekt til særlige lejligheder som f.eks. nytårsaften etc. Vil du vide mere om Kalm og Virbac, så læs videre i artiklen herunder.

Forkæl din hund eller kat med foder fra Virbac

Virbac er et velkendt mærke inden for både kattefoder og hundefoder, som helt bestemt kan anbefales, hvis du endnu ikke har fundet det helt rigtige mærke at putte i kurven, når du køber hundefoder til din hund, eller kattefoder til din kat. Virbac udmærker sig især ved at tilbyde et ekstra bredt udvalg, der blandt andet tæller hundefoder til store og små hunde, samt Virbac hundefoder der er særligt udviklet til hunde med allergi. Hos www.dyrlaegensgaard.dk er de glade for Virbac hundefoder og kattefoder, og tilbyder en række af de bedste varianter til gode priser. Og husk at takket være hurtig levering, skal du ikke vente længe på at det Virbac foder du bestiller ankommer. Klik eventuelt ind forbi hjemmesiden når du har tid, og få et kig på udvalget selv.

Berolig dit kæledyr med Kalm

Udover Virbac foder til hunde og katte, er der selvfølgelig også en masse andre gode produkter at vælge imellem hos Dyrlægens Gård, deriblandt Kalm. Kalm er et velkendt præparat til hundeejere og katteejere, der gerne vil give deres kat eller hund en mindre stressfuld oplevelse, når det f.eks. er nytårsaften, samt ved andre lejligheder som katte og hunde sædvanligvis bestemt ikke synes godt om. Her vil Kalm have en beroligende effekt, som vil gøre situationen langt mere tålelig for dyret. Kalm indeholder naturlige ingredienser, og er helt ufarligt at give til sit kæledyr. Find ligeledes Kalm som en del af kataloget hos Dyrlægens Gård.