Der er flere gode fordele ved at købe garn hos Garnværkstedet lige nu. F.eks. den at man kan sidde i ro og mag derhjemme, og vælge præcist den type garn, som man har brug for til sit næste strikkeeventyr. En anden er uden tvivl den, at man altid har en masse gode og velrenommerede mærker at vælge imellem. F.eks. finder du både Sandnes garn og Mayflower garn i kataloget, som begge er super gode valg når du skal i gang med at strikke. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Sandnes garn i høj kvalitet

Man har altid mulighed for at vælge imellem en masse gode mærker, når man handler hos Garnværkstedet og skal købe garn. Ét af dem er Sandnes garn. Sandnes garn kombinerer ekstra høj kvalitet med en blødhed, der næsten ikke er til at slå. Derfor synes det også kun at være rimeligt at advare om, at det kan være noget svært at skille sig af med det færdige resultat, hvis man f.eks. har strikket en sweater med Sandnes garn, som egentlig var tiltænkt som en gave. Vælger man at strikke med Sandnes garn, er der kort sagt ekstra gode chancer for at det færdige produkt bliver både blødt og lækkert, uanset om man strikker sweatre, sokker, huer, handsker eller andet.

Godt udvalg af Mayflower garn

Et andet godt mærke, som du helt klart bør have med i dine overvejelser når du skal købe garn, er Mayflower garn. Mayflower garn kombinerer på samme måde som Sandnes garn bløde kvalitet med god holdbarhed, og fås ligeledes i mange spændende og gode varianter. Kataloget med Mayflower garn tæller blandt andet Mayflower Easy Care, Alaska strømpegarn samt økologisk bomuldsgarn. Så der er kort sagt nok af spændende garn man har mulighed for at vælge imellem.