Er du lokaliseret i området omkring Faaborg og på udkig efter en smådyrsklinik, så er Dyrlægens Gård uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen. Dyrlægens Gård ejes af dyrlægerne Ulla Bech Qvist og Jonas Qvist, der bor og arbejder på gården. På deres webshop, dyrlaegensgaard.dk, kan du læse meget mere om dem, og hvad de tilbyder.

Stort udvalg af hundehalsbånd

På Dyrlægens Gårds webshop finder du alle de produkter, som de tilbyder, herunder hundehalsbånd. Et hundehalsbånd er nemlig ikke bare et hundehalsbånd, ligesom en hund ikke bare er en hund. Ens halsbånd skal selvfølgelig passe til hunden, og derfor finder du et bredt og stort sortiment af hundehalsbånd og tilbehør til gåturen i alle kategorier og størrelser. Der er med andre ord altid et hundehalsbånd på lager, som passer lige til dig og din hunds præferencer. Du kan f.eks. finde de lækre bløde læderhalsbånd i tre forskellige farver, eller de mere moderne HUNTER halsbånd med aluminiumsspænde, der fås i utallige farver. Du finder derudover også andre former for seler, lygter i forskellige farver og snører. Så tag og kig ind, hvis din hund trænger til et nyt halsbånd.

De bedste kosttilskud til hunde

Ligesom det er vigtigt, at du spiser godt og sundt, ligeså vigtigt er det, at din hund gør det. Dette kan man være sikker på, ved at give din hund de bedste kosttilskud. Hos Dyrlægens Gård finder du uden tvivl de bedste kosttilskud til hunde til alle racer i alle størrelser. Har din hund særlige udfordringer, så er kosttilskud til hunde en god måde at give din hund noget ekstra energi. Derudover kan kosttilskud til hunde også lindre begyndende ledproblemer, mavetarmproblemer, nyre- og leverproblemer, allergi og meget mere. Skulle du have spørgsmål angående kosttilskud til hunde så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til Dyrlægens Gård, der altid står klar med den bedste rådgivning. Indtil da, kan du læse meget mere på hjemmesiden.