HIKE har altid et spændende og velassorteret udvalg inden for foder til hunde. Kataloget inkluderer bl.a. kornfri hundemad, vådfoder og almindeligt hundefoder. Derfor skulle chancerne som regel være minimale, for at du ikke kan finde den type hundemad som du mangler til din hund derhjemme. Og takket være et ekstra højt niveau af kvalitet, gør man altid en god handel når man vælger at shoppe hos dem. Læs mere om butikken og kataloget i artiklen herunder.

Godt udvalg af kornfri hundemad

Der er mange typer hundemad i kataloget hos HIKE man kan vælge imellem disse dage. Men heldigvis er det hele delt op i overskuelige kategorier, blandt andet kornfri hundemad, så man finder hurtigt den type hundemad man specifikt mangler, f.eks. kornfri hundemad.

Går du ekstra meget op i hvilken type foder du serverer for din hund, er kornfri hundemad det helt rette valg. Her har man nemlig byttet korn ud – som almindeligt hundefoder ofte er fyldt med – med naturlige ingredienser som en hund ude i naturen vil leve af, både kød, indvolde og planter. Serverer du kornfri hundemad for din hund, vil den helt sikkert sætte stor pris på det, og spise op. Der er lige nu seksten forskellige unikke varianter af kornfri hundemad hos www.hike.dk, så der er rig mulighed for at eksperimentere, og finde en variant som din hund synes ekstra god om.

Vådfoder i høj kvalitet

Udover kornfri hundemad, finder du selvfølgelig også en masse andet godt hundemad hos HIKE, inklusiv vådfoder. Præcist lige som resten af kataloget hos forhandleren, holder deres katalog inden for vådfoder et ekstra højt niveau af kvalitet, uanset hvilken variant du vælger til din hund. Og HIKE vådfoder er både udviklet og produceret i Danmark. Klik ind på hjemmesiden allerede nu, hvis du vil vide mere.