Hos www.gagron.dk finder du miljøvenlige og bæredygtige alternativer til dit konventionelle engangsservice. Almindelig plastikservice er ikke bionedbrydeligt, som det bæredygtige engangsservice du finder hos Gågrøns store sortiment, hvor du bl.a. finder produkter af PLA bioplast, der er 100 % bionedbrydeligt, og derfor til enhver tid er det sikreste og grønneste valg for dig.

Bæredygtigt engangsservice

Næste gang du skal holde fest eller have mad med på tur, bør du tjekke Gågrøn ud. Her finder du en masse forskelligt, bæredygtigt engangsservice, som er det lette og miljøvenlige valg. Med bæredygtigt engangsservice sætter du standarden for en grønnere verden, hvor vi langsomt udskifter det konventionelle plastikservice med det bæredygtige. Hos Gågrøn finder du bæredygtigt engangsservice i mange forskellige materialer. Materialerne, der består af bl.a. pap, bambus og bioplast, er alle naturlige og bionedbrydelige, så vi belaster naturen mindst muligt. Det bæredygtige engangsservice er ikke bare henvendt den private forbruger, men er også yderst anvendelig for diverse festivaler, madboder og caféer, der ønsker at hjælpe til i kampen om grøn omstilling.

100% bionedbrydelige PLA bioplast

Køber du ofte plastikkrus, når du skal holde fest, og ved du måske ikke, at der findes ligeså smarte alternativer, der samtidig er bæredygtige? Hos Gågrøn finder du engangsglas af det miljøvenlige materiale, PLA bioplast. Engangsglas af PLA bioplast er naturligt fremstillet af majsstivelse, og de er derfor både miljøvenlige og 100 % bionedbrydelige. Med engangsglas af PLA bioplast får du et lige så holdbart og klart glas, som når du køber almindelige plastikkrus. Dog bør du være opmærksom på, at PLA bioplast smelter ved 40 grader, og derfor er glassene tilegnet kolde drikke, såsom vand, drinks, øl og sodavand. Glassene fås i flere forskellige størrelser og er billige. Derfor er Gågrøns engangsglas af PLA bioplast dit naturlige og smarte valg, næste gang du f.eks. holder fest.

Gågrøn tager dig i hånden, når du ønsker at forbedre din bæredygtighed, såvel som din grønne omstilling generelt. Du finder alverdens miljøvenlige produkter, der både hjælper dig, din omverden og vores klode på rette fod, når det handler om at leve grønnere.