Der findes hos DC-Supply altid et bredt udvalg af containerløsninger, som er fremstillet i den bedste kvalitet. Udvalget byder bl.a. på skibscontainere og brugte containere, som findes til konkurrencedygtige priser.

Slidstærke og holdbare skibscontainere

Hos DC-Supply findes et stort udvalg af skibscontainere, som fås i alverdens forskellige mål og længder. Der findes skibscontainere til mange forskellige formål, så der altid kan findes noget til dit behov og ønske. Herunder findes der fx en klassisk skibscontainer til fragt af gods, men også løsninger som kan bruges til beboelse på skibe. Her indgår der i en standard ISO 20 fods container en køjeseng og et klædeskab, så man fint kan bo der. Det var blot ét eksempel på hvad en skibscontainer kan være, hvis man ser bort fra en standard fragtcontainer. Alle skibscontainerne har tilfælles at der loves høj kvalitet, så man får en slidstærk og holdbar enhed Klik eventuelt ind på www.dc-supply.dk og læs meget mere om de mange forskellige løsninger.

Brugt container – funktionsdygtigt produkt

Man finder hos DC-Supply også et bredt udvalg af brugt containere, til konkurrencedygtige priser. En brugt container fra DC-Supply kan fås til både køb eller leje, så mulighederne er brede. En brugt container fra DC-Supply lover høj kvalitet, så alle containerne tjekkes før udlejning eller salg, så man som kunde er sikker på at få et funktionsdygtigt produkt. En brugt container fra DC-Supply bliver tjekket og gennemgået på eget værksted, hvor der ligeledes også tages imod ønsker til specialfremstillinger og løsninger. Er man i tvivl om hvilke løsninger og muligheder man har som kunde hos DC-Supply, kan man altid besøge værkstedet, for at se nærmere på de mange forskellige modeller og muligheder. Undersøg mere om mulighederne og de mange forskellige løsninger på www.dc-supply.dk og find den bedste container til dine behov. Besøg DC-Supply allerede i dag, hvis du er på udkig efter de bedste containerløsninger, i høj kvalitet.