Der er flere gode kategorier at vælge imellem når man handler hos Dorch & Danola; alt lige fra dekupørsav til trædrejebænk, og næsten med sikkerhed også den type el-værktøj du har brug for. Butikken har eksisteret i rigtig mange år, og leverer både værktøj til private og erhvervskunder, og de kan med sikkerhed også levere værktøjet du har mangler til værktøjskassen eller til hylderne på værkstedet. I artiklen herunder kan du læse mere om fordelene ved at handle i butikken.

Dekupørsav – Et super godt værktøj

En dekupørsav er et brugbart værktøj, som kan finde anvendelse til rigtig mange formål. Den vil f.eks. både kunne anvendes til at skære i træ, plast, plexiglas, flamingo, metal, gips og kunststof. Derfor finder man også dekupørsaven på mange slags værksteder, både hos arkitekter, modelbygger, finmekanikere, designer og formbyggere. Mangler der en dekupørsav på dit værksted, kan du med fordel starte med at kigge forbi www.dorchdanola.dk. Her kan du finde en masse gode modeller fra mærker som Hegner, Scheppach, Luna, JET og Holzmann, der alle sammen designer og producerer førsteklasses dekupørsav, både hvad angår kvalitet, brugervenlighed og præcision. Samtidig vil du ofte kunne anskaffe en dekupørsav du vil kunne have glæde af i mange år, til en ekstra god pris, når du handler hos Dorch & Danola.

Trædrejebænk

Er det nærmere en ny trædrejebænk du mangler, kan du også finde sådan en hos Dorch & Danola. I kataloget med trædrejebænke kan du blandt andet finde modeller Stratos, Record, Killinger, Wivamac og Teknatool. Alle mærker leverer trædrejebænke i høj kvalitet, med priser der starter på omkring femtusind kroner, og fortsætter hele vejen op til de helt store modeller til professionelle værksteder. Derfor kan du også roligt regne med at finde en trædrejebænk, som både passer perfekt til dit budget og til dine behov.

Klik forbi hjemmesiden når du har tid, og se udvalget af dekupørsave, trædrejebænke og andre typer værktøj.