Hos ZENZO har de super godt styr på alt der har med byrumsinventar af næsten enhver art at gøre. Man producerer således alt lige fra cykelparkering til overdækkede skraldehuse og molokker. Man beskæftiger sig desuden også med mere specifikke typer byrumsinventar, så som terrorsikring, som jo desværre er noget enhver større by er nødt til at forholde sig til nu om dage. Vil du vide mere, så læs videre herunder.

Smarte løsninger til cykelparkering

I næsten enhver by, uanset om det Storkøbenhavn eller Voel uden for Silkeborg, vil der være næsten altid være et behov for cykelparkering. Om end størrelsesforholdet er noget forskelligt. Hos ZENZO har man specialiseret sig inden for en række forskellige typer byrumsinventar, hvor én af dem er cykelparkering. Som byplanlægger er man nødt til at tænke små og store løsninger inden for cykelparkering med i sine overvejelser, da der stadigvæk kommer flere og flere cykler på de danske veje, ikke mindst i de danske byer. Heldigvis tilbyder virksomheden stærke løsninger inden for næsten alle typer cykelparkering, og helt sikkert også én som matcher jeres behov. Har I brug for rådgivning i forbindelse med valg af cykelparkerings løsninger, så vil virksomheden helt sikkert være et godt sted at henvende sig.

Effektiv terrorsikring

Foruden cykelparkering tilbyder man naturligvis også en række andre typer byrumsinventar, som du kan kigge nærmere på, på www.zenzo.dk. En af dem er. Terrorsikring vil som regel bestå af betonafspærringer, som er designet så de ser så diskrete ud i byrummet, og måske end da kan fungere som bænke eller andre møbler. På den måde bliver terrorsikring ikke en konstant påmindelse om frygt via deres tilstedeværelse, men tvært i mod en integreret og i mange tilfælde nydelig del af byrummet.