Køb inliners og et stort udvalg af skatertøj fra brands som ALIS hos BNA Boardshop. Webshoppen tilbyder dag til dag levering og 365 dages returret. Der er også rigtig mange andre gode grunde til at købe på bnaboardshop.dk, nemlig deres brede vifte af cruiserboards og longboards, samt deres unikke udvalg af løbehjul.

Fede inliners hos BNA Boardshop

Hvis man har lidt forstand på inliners, så ved man, at Tempish skiller sig ud. Hos BNA Boardshop finder du også fede inliners og tilbehør fra andre cool kvalitets brands som Hyper, Valo og K2. Kigger du efter inliners til rampe, eller leder du efter modeller til street? Køb fede skates til alle behov og med dag til dag levering! Hvis du køber et par inliners for over 499 kroner, så leverer BNA Boardshop gratis. Bestil også side by side skates på webshoppen, hvor du kan vælge imellem rulleskøjter fra Roces. Løbehjul er selvfølgelig også en del af webshoppens udvalg. Læs mere på bnaboardshop.dk.

ALIS – Beklædning fra Christiania

Køb noget lækkert skatertøj online. Hos BNA Boardshop finder du et moderigtigt udvalg fra ALIS, som er et brand der blev grundlagt på Christiania – Danmarks egen fristad. Derfor er det også et mærke med en lang historie, og mange skatere har ALIS som det foretrukne brand. Det blev etableret i 1996, og har i dag udgivet en bred vifte af caps, hoodies og T-shirts, som du kan finde på www.bnaboardshop.dk. Er du stor fan af ALIS? Så shop løs med prismatch hos BNA Boardshop, som også tilbyder skatertøj fra en lang række af andre fede skaterbrands. Med ALIS skatertøj finder man også ofte nye kollektioner, som ligeledes bliver ført på denne webshop.

Kigger du på inliners, eller leder du efter et fedt nyt skatertøj item til din garderobe? Køb f.eks. beklædning i street stil fra ALIS på bnaboardshop.dk, der også leverer cool tøj fra DC og andre brands. Kigger du efter løbehjul, cruiserboards eller måske side by side rulleskøjter? Se de mange modeller online.