Lad ikke stress over telefonopkald være det, der stopper jer fra god arbejdsmoral, men få www.edelmann-kontorservice.dk til at stå for alt, der hedder telefon omstilling, kalenderbooking og alt andet, der kunne komme telefoniske henvendelser på. Edelmann Kontorservice er med andre ord din virksomheds smarte og praktiske måde at få kundeservicen helt op at ringe på. Find selv frem til de ydelser, din forretning har brug for, og kontakt Edelmann Kontorservice for at finde de bedste løsninger for netop jer.

Telefon omstilling – professionel håndtering af opkaldene

Slip for at bruge tid på at hjælpe kunder fra én linje til en anden, men ansæt professionelle teams til det fra Edelmann Kontorservice. Telefon omstilling er en simpel ydelse, som med hjælp fra erfarne og imødekommende personer fra siden, kan gøre en stor forskel for både jeres kunder og jeres egen hverdag på arbejdspladsen. Overlad telefon omstillingen til det dygtige team, som vil sørge for at gelejde jeres kunde i den rigtige retning, alt efter hvad deres henvendelse går ud på. På den måde er telefon omstilling jeres vej til bedre kundeservice, gladere kunder og bedre omtale.

Tilmeld dig kalenderbooking på edelmann-kontorservice.dk

En kalender kan hurtigt blive proppet med møder og aftaler m.m., og hvis der pludselig skal aflyses aftaler og oprettes nye, kan det være svært at finde hoved og hale i, om der er styr på det hele. Derfor tilbydes ydelsen kalenderbooking hos Edelmann Kontorservice. Med kalenderbooking får din virksomhed en kompetent forlængelse i form af en person, der vil styre kalenderbooking og -afbooking med præcision, så der aldrig er tvivl om hvor, hvornår og med hvem en aftale finder sted. Læs mere om kalenderbooking på den imponerende hjemmeside, hvor du måske falder over andre ydelser, din virksomhed kunne få brug for.

Edelmann Kontorservice har hjulpet mange virksomheder med deres kundeservice og -tilfredshed.