Beskyt hænderne og kroppen under arbejde. Sikkerhedsgiganten sælger udstyr og beklædning til private og firmaer. Køb beskyttelsesdragter, arbejdshandsker og meget mere online på sikkerhedsgiganten.dk.

Stort udvalg af arbejdshandsker – Alle typer formål!

Nye arbejdshandsker kan i den grad højne arbejdsoplevelsen og -lysten. Hvis du leder efter et par gedigne arbejdshandsker til dig selv eller dine medarbejdere, så start din søgen på www.sikkerhedsgiganten.dk. Du finder et bredt udvalg i materialer som butyl, bomuld, gummi m.m. Køb alt fra engangshandsker til fødevaregodkendte, grip, kemikalie og kulbeskyttende handsker. De forskellige typer er inddelt i underkategorier, så du ikke kommer til at bruge meget tid på at finde frem til de rette. Hos Sikkerhedsgiganten fører de nemlig et af de største danske udvalg i branchen. Priserne er kendetegnet både ved at være konkurrencedygtige og synlige. Med sidstnævnte menes, at der ikke på læsses en lang række gebyrer, når du er ved at checke ud. Yderligere udmærker Sikkerhedsgiganten sig ved at tilbyde hurtig levering og gratis fragt over et bestemt beløb. Køb antistatiske arbejdshandsker, kanylehandsker og mange andre typer online. Et godt par arbejdshandsker er en nødvendighed til mange formål – alt fra kemikaliehåndtering til havearbejde. Gør et godt køb fra denne ekspertforhandler af sikkerhedsudstyr og tøj!

Køb en beskyttelsesdragt, som dækker ind mod væske og gas

Du skal tænke meget over de forhold, der gør sig gældende, når du er ved at købe en beskyttelsesdragt. Den skal kunne håndtere alle forventede uheld, og derfor har Sikkerhedsgiganten inddelt deres udvalg i forskellige typer. Du finder beskyttelsesdragter mellem type 1-6 på sikkerhedsgiganten.dk. Type 6 er den mindst beskyttende, som giver begrænset spraytæthed. Tætheden øges op til type 3, som er beskyttelsesdragter, som er 100 % vandtætte. Type 1 er så 100 % gastæt og er den maksimale beskyttelse. Det er jo ikke sikkert, at du behøver at bevæge dig helt op til en type 1 beskyttelsesdragt. Det afhænger af arbejdsmiljøet på din virksomhed. Det er dog vigtigt, du er sikker på at vælge den rette. Sikkerhedsgiganten hjælper gerne med at vælge en beskyttelsesdragt efter din situation.

Køb ny beskyttelsesdragt og arbejdshandsker online via www.sikkerhedsgiganten.dk.