Leder du efter et sted, hvor du kan handle dine træpiller til billige priser, er du kommet til det helt rette sted. Hvis du tager et kig på denne hjemmeside lige her www.pillemadsen.dk, viser Pillemadsen nemlig deres udvalg af blandt andet 8 mm træpiller.

Se det store udvalg af træpiller til gode priser

Tager du et kig på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor der er et stort fokus på kvalitet og god kundeservice. Pillemadsen udmærker sig derudover særligt ved at have grænselandets største udvalg af træpiller, og har du brug for træpiller, er du derfor kommet til det helt rette sted. Træpiller er et super smart produkt, både fordi det kan købes til gode priser, og fordi det er miljøvenligt. Ønsker du at gøre et godt køb, er det derfor det rette sted for dig at handle, idet de kan sælge deres træpiller til den tyske moms på kun 7 procent. De har dog ikke mulighed for at levere, men du er velkommen til at komme forbi deres butik lige syd for grænsen og hente dine træpiller.

6-8 mm træpiller i højeste kvalitet

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle træpiller, kan du finde mange forskellige varianter af træpiller. Se fx deres udvalg af 8 mm træpiller. Det kommer sig ikke så nøje, om du vælger 8 mm træpiller eller 6 mm træpiller, og du kan være sikker på, at ligegyldigt hvilken du vælger, får du piller i rigtig høj kvalitet. I deres udvalg af træpiller finder du piller med forskellig brændværdi og fugtindhold, og har du nogle spørgsmål til deres udvalg af fx 8 mm træpiller, er du altid velkommen til at kontakte dem.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og skab dig et godt overblik over deres sortiment af både træpiller og forskelligt dyrefoder.