Dampkongen er lagerførende inden for stort set alt hvad man kunne komme i tanke om inden for e-cigaretter, både nikotinbaser til e-cigaretter, e-cigaret batterier og meget andet. Kvalitetsmæssigt sørger man altid for at holde et godt niveau, hvor produkterne lever op til strenge krav, samtidig med at man sørger for at holde priserne på at prisleje hvor alle kunder kan være med. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Nikotinbaser til e-cigaretter

Foretrækker du selv at blande e-væske i stedet for at købe dem færdigblandet, eller vil du gerne i gang med det? I begge tilfælde, så er Dampkongen den helt rigtige shop at besøge. Her kan du nemlig finde alt hvad man har brug for, inklusiv nikotinbaser til e-cigaretter. Alle nikotinbaser til e-cigaretter du finder i kataloget lever op til strenge krav til kvaliteten, og der er naturligvis flere varianter man kan vælge imellem, så man kan få den mængde nikotin som man foretrækker.

E-cigaret batteri

Udover nikotinbaser til e-cigaretter kan man blandt andet også købe sig et nyt e-cigaret batteri hos www.dampkongen.dk. Før eller siden vil selv det bedste genopladelige batteri skulle skiftes ud, det er bare et faktum. Men heldigvis behøves det ikke være nogen større sag når det gælder e-cigaret batterier, da man nemlig bare kan klikke forbi butikken, som næsten med garanti har hvad man har brug for.

Husk at hvis du har spørgsmål vedrørende valg af e-cigaret batteri og / eller nikotinbaser til e-cigaretter, så kan kundeservice hos forhandleren helt sikkert hjælpe dig med at vælge den rigtige type. Særligt når man er nybegynder er der meget at holde styr på med e-cigaretter, men Dampkongen er heldigvis klar til at hjælpe.