Vælg imellem en lang række af kvalitetsmærker hos Schwarz Senge, der tilbyder kontinentalsenge, boxmadrasser og andre sengetyper via få klik. Virksomheden har også et sengehus på Østerbro, hvor du kan kigge på sengerammer, puder, madrasser, sengetøj og andet, så du kan forbedre dit soveværelse og ikke mindst din søvn. Tag en snak med en kyndig ekspedient, og bliv klogere på senge og søvn.

Stort kontinentalsenge produktudvalg online

Det er en helt bestemt følelse, når man har brugt dagen på at rejse, og man endelig ankommer til hotelværelset. Der venter en eksklusiv kontinentalseng én, som føles himmelsk at ligge i. Mange vælger også kontinentalsenge i privaten, og Schwarz Senge tilbyder disse fra flere leverandører, der alle er kendt for kvaliteten, men også design og funktion. Hvis du er lidt inde i markedet, så kommer det nok ikke som en overraskelse, at mærker som Dunlopillo, Getama, Viking og Jensen Beds findes på www.schwarz.dk. Det er en god blanding af danske, nordiske og internationale fabrikanter af kontinentalsenge, som har opnået et godt ry på forskellig vis. Forskelligheden afspejles i udvalget af kontinentalsenge på schwarz.dk, der har den rette model uanset din kropstype, og hvilken soveoplevelse du foretrækker. Bemærk, at du har mulighed for at bestille en gratis rygtest på hjemmesiden, som du kan få foretaget i København Ø.

Robuste sengerammer fra førende fabrikanter

Sengerammer er naturligvis også en del af porteføljen hos Schwarz Senge, der tilbyder forskellige typer af rammer til din seng. I kategorien kan du shoppe fra brands som Kaagaard, Getama, Röwa og Villy Nørgård. Det er en lækker kombination af sengerammer, der har den robuste kvalitet som en fællesnævner. Find en sengeramme i et tidløst design i materialer som eg, kirsebær og bøg. Prisniveauet afhænger lidt af model og mærke, men man får generelt, hvad man betaler for. Har du ikke overblik over, hvilken sengeramme er bedst for dig? Så kontakt Schwarz Senge, som kan hjælpe dig på rette vej med at vælge den perfekte ramme efter dine individuelle behov.

Køb sengerammer og kontinentalsenge til gode priser på schwarz.dk.