Besøg Plant2Plast A/S online, og køb miljøvenlige tallerkner og skåle i bambus, palmeblad og træ til stærke priser. Du er sikret en bæredygtig, høj kvalitet samt stilfulde design, når du handler til din restaurationsvirksomhed på www.plant2plast.dk.

Miljøvenlige tallerkner til lave priser hos Plant2Plast A/S

Plant2Plast A/S fører alt i miljøvenlige tallerkner, bestik og emballage, hvor du finder muligheder i bioplast, komposterbart og FSC certificeret træ, sukkerørsfiber, palmeblad og naturligvis bambus. Virksomheden har designet tallerkner i et væld af design, som passer til en lang række af danske restauranter og take away steder. Det betyder, at du finder de rette tallerkner i bionedbrydelig kvalitet hos plant2plast.dk, uanset om din restaurant laver sushi, pizza, sandwich eller indisk mad. Caféen, cocktailbaren og tapasrestauranten finder selvfølgelig også passende tallerkner online og til fordelagtige stykpriser, så du kan sikre en høj avance samtidig med at skåne miljøet.

Køb engangsskåle i bambus og palmeblad på plant2plast.dk

Er det specifikt en bambus tallerken eller en skål i palmeblad, du er på udkig efter? Plant2Plast A/S har mange løsninger i bambus, palmeblad og træ inkl. tapaspinde, træbåde af FSC certificeret kvalitet, træ kræmmerhuse, palmeblads dressingbægre og meget andet til gode onlinepriser. Vælg imellem et flot udvalg af tallerkner og skåle i bambus, træ og palmeblad på www.plant2plast.dk, som sidder klar ved tasterne til at hjælpe din virksomhed med at indkøbe de rette miljøvenlige take away produkter. Der findes palmebladsskåle og træ tallerkner i mange dimensioner og i forskellige design, så mon ikke også, at du kan finde de rette take away produkter til din restaurant? Se de innovative skåle i bambus, træ m.m., og spar penge på flotte engangsprodukter i bæredygtig kvalitet til erhverv hos Plant2Plast A/S.

Leder du efter tallerkner til engangsbrug, så kig på udvalget hos Plant2Plast A/S, som har fokus på miljøvenlige materialer som FSC træ, bambus og sukkerørsfiber. Køb også i bioplast og palmeblad via www.plant2plast.dk, der har alt i take away emballage til varm og kold mad. Køb også sugerør, servietter, bestik og meget andet i biokvalitet og til stærke priser online.