Kunne du tænke dig at arrangere et foredrag til din arbejdsplads, og leder du derfor efter en dygtig foredragsholder til dette? Så kan du af god grund tage et kig forbi JohnHarmsen, der har 19 års erfaring indenfor branchen. Her kan du blandt andet finde foredrag om motivation, stress kursus samt meget andet. Se mulighederne hos www.johnhamsen.dk.

Bestil et underholdende foredrag om motivation på johnharmsen.dk

Har du ønsker om at lave et fælles arrangement for hele din arbejdsplads, og leder du efter det helt rette? Så kan du af god grund besøge JohnHarmsen. Her tilbydes en lang række gode muligheder indenfor både foredrag og kurser, der har til mål at skabe en bedre arbejdsplads. For eksempel afholdes der foredrag om motivation hos JohnHarmsen. Med dette foredrag kan du skabe en gladere arbejdsplads, hvor optimisme og motivation vil blive mere generelt i blandt dine medarbejdere. Her vil du og dine medarbejdere få masser af inspiration og værktøjer til, hvordan I kan få mest muligt ud af jeres arbejdsplads. Samtidig er du sikret en humoristisk tilgang til emnet. Få meget mere information på www.johnharmsen.dk, og book et foredrag om motivation.

Stress kursus – Få arbejdsglæden tilbage igen

Hvad end du søger et godt kursus, foredrag eller andet til din arbejdsplads, kan JohnHarmsen være et godt sted at lede. Her tilbydes en lang række forskellige foredrag og kurser om arbejdsglæde, som har til formål at forbedre din arbejdsplads. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du for eksempel finde hans stress kursus. Med dette kursus vil du og dine medarbejdere få forskellige redskaber til at opdage stress i tide. Samtidig vil I også få forskellige værktøjer og informationer om, hvordan I bedst muligt kan håndtere en stresset kollega. Dermed kan I skabe bedre vilkår for jeres kollegaer samt forebygge stress på arbejdspladsen. Du kan se meget mere om kurset på www.johnharmsen.dk, hvor du også kan bestille stress kurser til din arbejdsplads.