Lige meget om du er på udkig efter garn eller tilbehør, er www.sikigarn.dk din foretrukne forhandler, når du leder efter materialer til dine strikkeprojekter. Her er der ingen grænser for, hvor mange skønne kvalitetsmærker, du kan finde sortimenter af, så det er bare med at gå på udkig i det unikke univers. Vælg bl.a. mellem Navia garn, Sandnes fritidsgarn og meget andet hos Siki Garn & Helse ApS.

Navia garn i typerne Alpaka, Tinna m.m.

Siki Garn & Helse ApS forhandler det populære mærke, Navia garn, i en masse typer og farver. Her kan du vælge mellem Navia garn i typerne Tinna, Trio, Alpaka og mange andre, alt efter hvad dine ønsker og behov er. Lige meget hvilken slags Navia garn du vælger, er du dog garanteret høj og naturlig kvalitet, som har eksisteret i tusinde af år på Færøerne, hvor Navia garn stammer fra. Du har også nem mulighed for at mikse flere af Navia garntyperne til en unik og skøn formel, du synes om. Så find det rette Navia garn efter dine visioner og drømme i dag.

Sandnes fritidsgarn forhandles på sikigarn.dk

Sandnes fritidsgarn forhandles i et bredt udvalg hos Siki Garn & Helse ApS, og egner sig særligt godt til dig, der ønsker at strikke større projekter i form af jakker og trøjer i et rustikt men smukt look. Sandnes fritidsgarn er norsk kvalitet, når det er bedst, og derfor finder du det også i en bred vifte af naturlige farver, som du kan strikke i. Dog kan du selvfølgelig altid kombinere flere af farverne med hinanden for at opnå et unikt og personligt præg i din strikning. Mulighederne er mange med Sandnes fritidsgarn fra Siki Garn & Helse ApS.

Snyd ikke dig selv for at opleve de utrolige og skønne sortimenter af diverse garntyper hos Siki Garn & Helse ApS.