Kiesel Scandinavia sælger store entreprenørmaskiner og tilbehør til mange forskellige brancher. Læs bl.a. om udvalget af neddelere samt Genesis hydrauliske maskiner her.

Læs om Genesis hydrauliske maskiner her og på kiesel.dk

Når det kommer til entreprenørmaskiner, så findes der forskellige gode forhandlere i Danmark. Kiesel Scandinavia er en af dem, et dansk firma med moderselskab i Tyskland samt søsterselskaber i både Norge, Sverige og Finland. De fører bl.a. Genesis hydrauliske maskiner. Genesis laver nogle af de stærkeste skrotsakse og sortergrabbe på markedet, for de har specialiseret sig i den hydrauliske teknologi igennem mange år. Med Genesis hydrauliske maskiner kan man opnå en enorm styrke, da en olie varmes op inde i en cylinder, der får olien til at udvide sig og presse et stempel op, hvilket får saksene i sortergrabben til klippe. Disse sortergrabbe kan monteres på gravemaskiner og bruges hyppigt i bl.a. nedbrydning og i metalskrothåndtering. På siden kiesel.dk finder du et stort udvalg af forskellige Genesis hydrauliske maskiner, som kan bruges til mange forskellige formål inden for bl.a. shipping, havne, stenbrud, maskinstationer og nedbrydning. Læs mere på siden om udvalget.

Kvalitetsstærkt udvalg i neddelere

Kiesel Scandinavia sælger også neddelere til bl.a. håndtering af metalskrot. Der findes store anlæg i deres produktsortiment, som kan sortere forskellige metaller bl.a. ved hjælp af magneter eller metalsensorer. Når det kommer til sortering, så er det en enormt vigtig del af næsten alle branchers affaldshåndtering. Jo bedre muligheder man har for at sortere, neddele og håndtere korrekt, jo flere penge kan man spare og få ud af sit affald, og jo bedre er det for klimaet. Stort set alle virksomheder slår sig efterhånden op på at have en grøn profil, og neddelere er et effektivt redskab for at komme tættere på målet om at udvikle en grønnere profil. Neddelere kan ”æde” det grove skrot, knuse det til mindre stykker og på den måde sikre færre transportudgifter. Der findes mange forskellige maskiner i sortimentet, og hvis du skal bruge en effektiv neddeler eller et metalanlæg, så find det på www.kiesel.dk.