Mange er interesseret i at oprette en opsparingskonto. Grundene er vidt forskellige, men uanset hvad så er Crowdton en investeringsplatform, som man bør overveje. Det hænger både sammen med de lukrative forhold og den grønne vision. Fordi i fællesskab med andre mennesker her fra landet af, så lånes der ud til forskellige miljørigtige projekter, hvor solcelleanlæg opføres.

Opret en opsparingskonto nemt på www.crowdton.com

Inde på crowdton.com finder du masser af viden om crowdlending, som er skrevet i et sprog, så selv nybegyndere har let ved at fordøje det. En opsparingskonto hos Crowdton er en nem måde at investere på. Du skal faktisk ikke gøre andet end at oprette dig og indsætte pengene ind på det ønskede produkt. Du skal blot tage stilling til, om du vil binde dig i fem, ti eller femten år. Når din formue er parkeret, så passer den sig 100 % selv. Det er en rar følelse at vide, ens pengene ikke taber værdi pga. inflation eller negative renter, som en del banker tager på større indestående beløber. Når der er styr på økonomien og fremtiden, så har man mere plads til at være sig selv i øjeblikket. Opret en opsparingskonto allerede i dag, og kom i gang med crowdlending hos Crowdton.

God og bæredygtig investering med stabilt afkast – Crowdton

Bæredygtige investeringer er på vej frem, fordi mange forventer, at den grønne omstilling accelerer i løbet af de næste år. Det ses bl.a. på grønne aktier, men også alternativer som crowdlending i bæredygtig energi. Solcelleparker er en vigtig del af den grønne omstilling, og hvis du gerne vil muliggøre disse, så overvej at foretage en bæredygtig investering hos Crowdton. Det kan du gøre nemt og bekvemt fra dit eget hjem af, og det tager ganske kort tid at komme i gang. Invester bæredygtigt, og gå en mere økonomisk sikret fremtid i møde.

Start din opsparingskonto hos Crowdton nu på crowdton.com, og foretag en bæredygtig investering i solcelleparker. Uanset om det er som børneopsparing eller pensionsopsparing, så giver crowdlending god mening.