Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus har man specialiseret sig i en række forskellige typer kirurgiske indgreb samt såkaldt non-kirurgi. Man tilbyder diverse typer bryst kirurgi, blandt andet brystforstørrelse med eget væv, ligesom man også tilbyder fedtsugning. Personalet på klinikken er yderst kompetent, og går samtidig langt for at gøre det til en så tryg og positiv oplevelse som muligt, når man besøger klinikken. Trygge rammer er nemlig et must, når det gælder plastikkirurgi og kosmetiske indgreb. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Fedtsugning med personlig rådgivning fra start til slut

Der er flere gode grunde, til at mange vælger og har haft gode oplevelser med at få foretaget fedtsugning hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus. Først og fremmest sørger personalet altid for at man modtager grundig personlig rådgivning fra start til slut, så man ved præcist hvad det er man går ind til. Det giver samtidig en forstærket følelse af tryghed når man f.eks. skal have foretaget en fedtsugning; en situation hvor de fleste af os nok kan føle os sårbare. Mindst lige så vigtigt er det naturligvis at hele teamet på klinikken er yderst kompetente og erfarne folk, også når det gælder fedtsugning. Alt i alt bør du helt sikkert have klinikken med i dine overvejelser, hvis du overvejer at få foretaget en fedtsugning.

Brystforstørrelse med eget væv

En anden type kirurgi man tilbyder hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj brystforstørrelse med eget væv. Ved en brystforstørrelse med eget væv egner sig især til kvinder som ønsker sig en brystforstørrelse på cirka en skålstørrelse, ønsker at få fjernet implantater, men gerne vil bevare en vis fylde eller kvinder som har asymmetriske bryster. En brystforstørrelse med eget væv kan desuden også være velegnet til kvinder som ønsker brystrekonstruktion efter cancer.

Vil du vide mere om fedtsugning eller brystforstørrelse med eget væv, kan du yderligere information på www.plastikkirurgi-aarhus.dk.