Hos Schmiedmann finder du Danmarks største udvalg af reservedele til BMW og MINI, samtidigt med at de gør en stor dyd ud af at få din bil køreklar så hurtigt som muligt. På deres hjemmeside, schmiedmann.dk, kan du læse meget mere om dem, samt se alle de typer af reparationsopgaver som de tilbyder.

Godt udvalg af MINI reservedele

Nogle gange kan det være et rent helvede at finde lige præcis den reservedel, som er gået i stykker og det kan tage lang tid at få den bestilt hjem. Dette problem undgår du nemt, ved at tage et smut ind forbi Schmiedmann, der nemlig altid har et stort sortiment af MINI reservedele på lager. Der er altså ikke de MINI reservedele som de ikke lynhurtigt kan få monteret på din bil, og hvis de ikke lige har de MINI reservedele hjemme, så sørger de for at få dem hjem, så hurtigt som muligt. Og det siger ikke så lidt, for de gør nemlig en dyd ud af at få dig køreklar. Du kan i mellemtiden klikke ind på hjemmesiden og se deres udvalg af MINI reservedele, og skulle du have spørgsmål angående MINI reservedele, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe til dem.

BMW tuning

Er der noget de ved meget om hos Schmiedmann, så er det BMW tuning. Det vil du allerede opleve, hvis du klikker ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan se hvilke typer opgaver, de tilbyder, når det gælder BMW tuning. Her kan du både få motorombygning, sportsstøddæmpere, sænkningssæt og meget, meget mere. Det er kun din fantasi der sætter grænser, når det gælder BMW tuning, for Schmiedmann kan nemlig klare det hele. Skulle du have spørgsmål vedrørende BMW tuning, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kigge ned forbi værkstedet, eller du kan også give dem et opkald. Så kan I sammen finde ud af den bedste BMW tuning sammen. I mellem tiden så er hjemmesiden altid åben, hvor du kan kigge rundt.