VegaGarn er din strikkebutik, hvis du er på udkig efter garn i høj kvalitet til skarpe priser. Hele deres sortiment af farverigt garn og kreative strikkeopskrifter er nemlig nøje udvalgt på baggrund af dyrevelfærd og holdbarhed, som ses tydeligt i deres udvalg af Sandnes Duo og KnitPro rundpinde.

Lad Sandnes Duo inspirere dig til dit næste strikkeprojekt

Lækkert garn i god kvalitet er fællesnævneren for hele det vidtspændende sortiment, du præsenteres for hos VegaGarn. Derfor finder du også mærker som Sandnes Duo i det store udvalg. Sandnes Duo er nemlig et behageligt mix af bomuld og uld – i forholdet 55 % merinould og 45 % bomuld – der kombinerer det bedste fra de to materialer. Garnet har dermed både bomuldens blødhed og uldens varme. Dette gør også garnet velegnet til mange forskellige projekter, som f.eks. beklædning til både børn og voksne. Ikke mindst da garnet tåler maskinvask på uldprogram. Du kan se hele udvalget af Sandnes Duo på www.vegagarn.dk, hvor du selv kan gå på opdagelse blandt de mange forskellige farver og lade dig inspirere til dit næste strikkeprojekt.

KnitPro rundpinde der ligger godt i hånden

Er du, ud over at være på udkig efter garn til dit næste projekt, også på udkig efter andet udstyr, så finder du også dette hos VegaGarn. De fører nemlig også et bredt sortiment af strikkepinde, hæklenåle og andet tilbehør, som f.eks. deres KnitPro rundpinde. Disse rundpinde er lavet af poleret træ af en særlig god kvalitet, der ikke bremser strikkehastigheden og desuden altid føles varme og blide at have i hænderne. De forskellige KnitPro rundpinde fås desuden også i forskellige størrelser, der spænder fra 2 mm til 12 mm, og længder, der spænder fra 40 til 120 cm. Uanset hvilken type projekt, du skal bruge rundpinde til, kan du i deres sortiment dermed finde et produkt hos VegaGarn, der matcher dine behov.

Tøv derfor ikke med at kigge indenfor hos VegaGarn på vegagarn.dk, hvis du er på udkig efter garn eller andet strikke- eller hækleudstyr. Her finder du nemlig ikke et væld af lækkert garn, du får også adgang til et stort udvalg af tilbehør i høj kvalitet til lave priser.