Er det tid til at købe en ny bil, eller måske din første? Eller er du mest interesseret i at lease enten som privat person eller igennem dit firma? Storgaard Biler i Bramming tilbyder Hyundai i30, SEAT Mii electric og mange andre bilmodeller fra disse to førende producenter. Find detaljeret info på storgaardbiler.dk.

Hyundai i30 er en moderne bil med masser af kraft i motoren

Storgaard Biler tilbyder Hyundai i30, som er en bil, der redefinerer køreglæde. Med den moderne Hyundai i30 får man en opgraderet motor – en kvik turbobenzinmotor. Reel køreglæde kræver også tryghed. Med en Hyundai i30 er sikkerheden også blevet opgraderet. Her får man features som automatisk nødbremse, LED-kørelys og fartpilot. Den avancerede teknologi har medvirket til, at danskerne har taget Hyundai i30 til sig. Det er på alle måder en sublim bil, som også kan fås som 5-dørs. Vil du have lidt mere fart over feltet? Så overvej at opgradere til Hyundai i30 N, som er en sporty version af denne elskede bilmodel. Denne giver følelsen af en racerbil i hverdagen. Kontakt Storgaard Biler for at booke tid til en prøvetur!

SEAT Mii electric – DK’s billigste elbil

En anden mulighed hos Storgaard Biler er SEAT Mii electric, som er en moderne elbil og bybil med en solid rækkevidde på 260 km. Dens topfart er helt oppe på 130 km/t, så den egner sig perfekt til dansk kørsel. Hvis du leder efter en grøn elbil uden emissioner, som giver en rigtig lækker køreglæde, så er SEAT Mii electric et solidt valg. Elbiler skal ikke være en dyr fornøjelse, og vi er endelig ved at komme hen på et punkt, hvor muligheden er åbnet op for alle uanset indkomstniveau. SEAT Mii electric bliver DK’s billigste elbil med et prismærke, man bliver nødt til at kigge på 2 gange. Den er god nok. Med SEAT Mii electric har hele landet mulighed for at køre bæredygtigt uden at kontoen går i 0.

Bestil biler som Hyundai i30 og SEAT Mii electric til gode priser nær Esbjerg hos Storgaard Biler.