Mangler du et godt sted at shoppe garn, hvor både priser og god kvalitet er en selvfølge hver eneste gang du kommer forbi, og uanset hvilken kategori du besøger? Så er Garnværkstedet det helt rette sted for dig. Her har man nemlig samlet et eksklusivt udvalg af gode mærker, hvor du sikkert allerede kender navne som DROPS Lace og DROPS air. Foruden at man finder kvalitetsgarn til gode priser hos forhandleren, kan man desuden altid få hjælp af den venlige kundeservice, hvis man bliver i tvivl om et eller andet, hvilket altid er dejligt. Læs mere herunder.

Lækker serie kendt som DROPS Lace

Bag navnet DROPS Lace gemmer sig en super lækker serie af garn, i en næsten uhørt høj kvalitet. Det er tydeligt at folkene bag DROPS Lace ved præcist hvad der skal til, for at producere ekstra godt garn, hvilket kommer alle kunder til gode. Der er desuden en masse flotte farver du kan vælge imellem når du shopper DROPS Lace, i hvert fald når du shopper hos www.garnvaerkstedet.dk. Du vil derfor med sikkerhed også kunne finde DROPS Lace garn, der passer perfekt til dit næste projekt.

Anden god serie kendt som DROPS Air

Alle de fine ting man kan sige om DROPS Lace, det kan man på alle måder også sige om DROPS Air, som er en anden super lækker serie af garn fra det populære mærke. Og lige som det gælder med DROPS Lace, kan du lige nu finde DROPS Air som en central del af kataloget hos Garnværkstedet, til priser hvor alle kan være med. Som navnet antyder, er DROPS Air ekstra let, hvilket giver en mulighed for at strikke nogle helt forrygende dejlige stykker tøj af forskellig art. DROPS Air kan i den grad anbefales til dit næste strikkeprojekt, hvis du ikke allerede har haft fornøjelsen af at strikke med det. Find DROPS Air, DROPS Lace og en masse andet lækkert garn hos den danske forhandler disse dage.