Siden 1949 har Handy Transportvogne A/S gjort kunder tilfredse i hele det ganske danske land. Den populære virksomhed har nemlig altid deres kunder i fokus, og i de følgende to afsnit kan du lære dem og to af deres mere populære produkter, stålbord med vask og rustfri rullecontainer, meget bedre at kende.

Stålbord med vask

Som en kvalitetsbevidst og kundeorienteret leverandør af rustfrit inventar, vogne og andet udstyr til den interne logistik på blandt andet danske hospitaler og i levnedsmiddelindustrien, er der ikke noget at sige til, at Handy Transportvogne A/S er en yndet samarbejdspartner for både private og virksomheder. Så uanset om du er privatkunde eller repræsenterer en virksomhed, er den danske virksomhed et sikkert valg – også hvis du leder efter et stålbord med vask. Der kan være mange årsager til, at du står og mangler et stålbord med vask, men de ses ofte i køkkener, hvor der er et særligt stort behov for hygiejne, som fx erhvervskøkkener og sygehuse. Så hvorfor ikke vælge Handy Transportvogne A/S, hvis du mangler et stålbord med vask i høj kvalitet og til favorable priser?

Rustfri rullecontainer

Foruden et stålbord med vask kan den troværdige virksomhed naturligvis også hjælpe dig, hvis du leder efter en rustfri rullecontainer. Mange vælger en rustfri rullecontainer fra Handy Transportvogne A/S, da den er perfekt egnet til fugtige miljøer. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende deres produkter, som fx en rustfri rullecontainer, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det venlige, dygtige og erfarne personale hos Handy Transportvogne A/S. For med nøgleord som kundetilpassede løsninger og lave produktionsomkostninger, står de altid klar med et godt råd og en lige så god pris. Du finder deres telefonnummer og kontaktoplysninger inde på deres hjemmeside, handy.dk, hvor du også kan læse meget mere om rustfri rullecontainer, stålbord med vask og deres andre spændende produkter.