Profilmetal A/S byder på en masse lækre byggematerialer, som findes i den højeste kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på lysplader og tagrender, som findes til konkurrencedygtige priser og med op til 40 års garanti.

Spar mange penge på lysplader

Der findes hos Profilmetal A/S forskellige billige lysplader, som fås i høj kvalitet. Der findes på siden mange forskellige slags lysplader, alt efter hvilket behov man har. Lyspladerne fås i flere forskellige længder, til forskellige byggeprofiler. De mange lysplader tilbydes at blive delt uden en merpris, dog ikke salg af mindre end hele plader. Lyspladerne fra Profilmetal A/S bliver monteret med en 35 mm selvborende skrue og tagfugemasse. Lyspladerne er gode til at skabe mere naturligt lys indendørs, hvor de er gode til fx udestuer. Lyspladerne fås i forskellige former, alt efter hvilket design og funktion man ønsker til ens projekt. Læs mere om de mange forskellige muligheder på www.profilmetal.dk, og find de rigtige produkter til dig.

Salg af tagrender til virksomheder

Profilmetal A/S byder på et bredt udvalg af forskellige tagrender, som fås til konkurrencedygtige priser. Tagrenderne findes bl.a. i kvalitetsstål, som er belagt med Aluzink. Aluzink tagrenderne er produceret i 0,7 mm kvalitetsstål. Tagrenderne er yderst stærke og solide, der kun bules eller ridses ved hårde slag og en hård behandling. Heraf fås der op til 20 års garanti på korrosionsskader, med efterfølge af lækage. Profilmetal A/S har mere end 25 års erfaring, så du er sikret at få nogle gode produkter, der holder mange år frem. Ved køb af tagrender, fås også grundig og professionel kundeservice, hvis ønsket. Produkterne sendes direkte fra egen fabrik, hvor der tilbydes dag-til-dag-levering på udvalgte inddækninger. Læs mere om de forskellige muligheder på www.profilmetal.dk og find den korrekte løsning til dine behov.

Besøg Profilmetal A/S allerede i dag, hvis du er på udkig efter kvalitets byggematerialer, som holder i mange år frem.