Verdensklasse design til dit hjem er blot få klik væk. Med brands som FDB, Bruno Mathsson, Stressless og HAY har ILVA Max Jessen Terndrup alt til at opgradere stilen. Bestil stole, tæpper, spiseborde, madrasser, senge osv. med prismatch og mulighed for gratis Click & Collect i Terndrup.

Design fra svenske Bruno Mathsson på max-jessen.dk

Med Bruno Mathsson møbler får man udelukkende det bedste. Det er eksklusive møbler i gode materialer, der er nemme at spotte i forhold til deres designmæssige karakteristika. ILVA Max Jessen Terndrup forhandler bl.a. stole, liggestole, fodskamler og runde borde fra Bruno Mathsson. Som navnet røber, er dette mærke svensk og internationalt velkendt. Bruno Mathsson er en designer, som har vundet adskillige priser. Han er ikke blot kendt for hans eksklusive møbeldesign, men også hans arkitektoniske resultater. Møbler fra Bruno Mathsson bør opleves i møbelhuset. Hvis Terndrup ikke er i din radius, kan du også bestille online med fri fragt på alle møbler fra Bruno Mathsson. Se det inspirerende udvalg nu på max-jessen.dk.

FDB stol i retro design

Retromærket FDB er stadigvæk efterspurgt. I en tid, hvor møblerne havde en tendens til at dale i kvalitet, skruede designerne bag FDB op for kvaliteten. Det er blevet til en perlerække af stole. Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du købe FDB stole fra de kendte designere inkl. Jørgen Bækmark, Poul M. Volther og Børge Mogensen. En FDB stol er en oplevelse i sig selv. Mærket byder bl.a. på spisestuestole, stabelbar og armstole. De ikoniske designere skabte noget, der har sat dybe spor i dansk møbelproduktion. Med en FDB stol får du derfor et stykke historie – noget, som simpelthen skal opleves. Klik direkte ind på www.max-jessen.dk for at kigge nærmere på mærket.

Bestil stole fra FDB og Bruno Mathsson med prismatch. Andre fordele som fri fragt over 499 kroner og gratis finansiering er også gode grunde til at bestille møbler på max-jessen.dk. De har åbent alle dage, og netbutikken holder åbent døgnet rundt. God shoppelyst.