At bo i container bolig er hipt. Der er sket en stor udvikling i denne trend, og man ser i dag komplette kvarterer med mobil bebyggelse (fx i Amsterdam, men også i København). DC-Supply er leveringsdygtige inden for beboelse, salg af skurvogne m.m.

Køb eller lej en container bolig til midlertidig eller permanent beboelse

Det kan variere meget fra projekt til projekt hvilke krav, der er i forhold til container boligen. DC-Supply er leveringsdygtige til erhverv og private kunder, som er fristet af ideen. Der kan være flere årsager til interesse i dette emne. Når man er ved at bygge sit drømmehus, har man stadig behov for et midlertidigt sted at være i. Det er her, mange danskere vælger at købe eller leje en container bolig. Derved har man mulighed for at være tæt på sig byggeprojekt. Andre vælger en container bolig som fast beboelse. De moderne løsninger fra DC-Supply er ordentligt isolerede og med de rigtige udgang og indgange, så man har de samme faciliteter som i et almindeligt hus. Det kan også være i forbindelse med erhvervslivet. Ved større byggeprojekter er det nødvendigt at tilbyde midlertidig beboelse for arbejderne. Her har DC-Supply også en rig mængde erfaringer. Læs mere om muligheden for at købe eller leje en container bolig online på dc-supply.dk.

Skurvogn til salg – informationer på www.dc-supply.dk

DC-Supply står for salg af skurvogne, der kommer med bad, toilet og køkken. Ved store byggeprojekter er det nogle gange oplagt at oprette en komplet skurby bestående af flere moduler. Her har DC-Supply gode eksempler, som du er velkommen til at genbruge. Hvis du leder efter køb af en skurvogn eller skurby, er DC-Supply klar på at gå til tegnebrættet igen. Det er let og praktisk med en skurvogn, da det er nemt at flytte dem rundt til projekter. Det er også enkelt at tyverisikre dem, og de kan serieforbindes med andre containere. På www.dc-supply.dk kan du både læse mere om køb og leje af skurvogne.

Bestil en container bolig eller skurvogn. DC-Supply har mobile løsninger til salg.