Besøg Tessies online, og køb en drømmefanger. Deres udvalg af penduler, sten og krystaller bør også ses. Udvalget kan ses på tessies.dk, men du er også velkommen forbi en af de mest spændende butikker i KBH.

Indiansk drømmefanger med flotte detaljer – Shop på nettet

Køb en drømmefanger kendt fra indiansk mytologi. De skal efter sigende være i stand til at filtrere de dårlige drømme væk og lade de gode drømme passere igennem det midterste hul. Tessies tilbyder et væld af skønne drømmefangere både som pynt til hjemmet og også som halskæde. Det smukke mønster i hullet og de mange flotte fjer gør dem nemlig egnet til pynt, uanset om man tror på indiansk mytologi eller ej. Hos Tessies vil de med glæde hjælpe dig med at finde frem til den rette drømmefanger, og du finder næppe et større udvalg i Danmark. Køb nemlig drømmefangere i mange størrelser, i prangende farver, i mere simple jordfarver og meget andet. Der sælges også modeller i alle prisklasser, og uanset dit behov kan du finde den rette drømmefanger i København eller på www.tessies.dk.

Alt i penduler (sten og krystal) på tessies.dk

Tessies sælger også penduler online som f.eks. fascinerende udgaver med ametyst, bjergkrystal, messing samt chakra stenfarver. Et stenpendul eller krystalpendul er en skøn og udsmykkende genstand, som kan fås i mange attraktive udgaver på www.tessies.dk. Køb også penduler i roskvarts, træ og selvfølgelig kombinationer af forskellige unikke materialer. Disse penduler har spirituel betydning, men nogle bruger dem blot som udsmykning i hjemmet. De er fantastiske at se på, og på tessies.dk kan du bladre igennem alle mulighederne. En af de helt store fordele ved at købe penduler, prismer, orgonit, Buddha figurer m.m. hos Tessies, er deres kundeservice. Kontakt dem, og få en snak om penduler.

Hvis man besøger Tessies, vil man blive mødt af et omfattende sortiment med drømmefangere og penduler. Køb også øreringe, krystalkugler, halskæder, armbånd m.m. på www.tessies.dk. Denne webshop sælger ligeledes duftlamper, og alt inden for kinesiske stjernetegn online.