Når du har brug for dørhåndtag eller andre praktiske elementer, så vil det være en god ide at du tager ind forbi Møller & Mammen. Det er en isenkram, der har alt det praktiske, du ikke kan undvære. Du finder blandt andet dørhammer, dørstopper, messingskiver og andet praktisk isenkram.

Beskyt møbler og døre med en dørstopper

Vil du gerne skåne dine vægge, døre og møbler for skader? Så er der en helt perfekt løsning, nemlig en dørstopper. Hos Møller & Mammen kan du finde et bredt udvalg, så du kan finde den, der giver mest mening i dit hjem. En dørstopper er med til at stoppe døren, fra at smække ind i vægge, møbler og andet, der kan være både utroligt højlydt, og ødelæggende. Du kan finde forskellige og praktiske stoppere til døren. Det giver dig mulighed, for at få en dørstopper, der er helt perfekt til dit hjem. Du kan selvfølgelig placere dem, hvor det giver mest mening for dig. Ved hoveddøren, stuen, køkkenet eller andre steder. Uanset hvor kan du være sikker på at en dørstopper fra Møller & Mammen er lige det du mangler.

Byd dine gæster velkommen med en flot dørhammer

Vil du have noget andet en dørklokke, der ikke bare siger at gæster er kommet, men gør det i stil? Så er det helt sikkert en dørhammer du skal bruge. Du kan hos Møller & Mammen finde dørhammer med motiver, der er utroligt pyntende på hoveddøren. I sortimentet kan du finde en dørhammer med et løvehoved eller i form af en delfin. Foruden forskellige motiver kan du også finde dem i flere materialer. Du kan altså få en dørhammer i pulverlakeret sort overflade, messing eller mat nikkel. Du vil altid være garanteret en dørhammer i et flot design, som vil give et ekstra løft til din hoveddør. Gå ind forbi moller-mammen.dk og find det helt rigtige til dit hjem, i deres store udvalg.